Списание за дизајн
Списание за дизајн
Каталогот За Графички Уметности

Grafika ASP Krakow

Каталогот За Графички Уметности Јубилејниот албум ја слави 45-годишнината од Факултетот за графичка уметност на Академијата за ликовни уметности во Краков. Тој има широк спектар на најважните моменти на училиштето: уметнички дела на наставници и студенти, архивски фотографии, временски рамки за вработување на наставниците, мапи со згради на академијата, индекс на дипломирани студенти. Квалитети: 3 различни делови; 5 корици преклопени на половина како чанти од традиционални картонски отпечатоци; наслови на бои и врежани наслови на матрица за печатење метали; дизајнирани намерни грешки при печатење; зашиена залепена врзување со видлива 'рбеница покриена од опсег на стомакот.

Име на проектот : Grafika ASP Krakow, Име на дизајнерите : Aleksandra Toborowicz, Име на клиентот : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Каталогот За Графички Уметности

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.