Списание за дизајн
Списание за дизајн
Градите На Фиоки

Labyrinth

Градите На Фиоки Лавиринтот од ArteNemus е градите на фиоки, чијшто архитектонски изглед е нагласен со меандорзивниот пат на неговиот фурнир, кој потсетува на улиците во еден град. Забележителната концепција и механизмот на фиоките го надополнуваат нејзиниот недооценет преглед. Контрастните бои на дрво од јавор и црна абонијачна боја, како и висококвалитетното занаетчиство го потенцираат ексклузивниот изглед на Лавиринтот.

Име на проектот : Labyrinth, Име на дизајнерите : Eckhard Beger, Име на клиентот : ArteNemus.

Labyrinth Градите На Фиоки

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.