Списание за дизајн
Списание за дизајн
Интерактивна Уметничка Инсталација

Pulse Pavilion

Интерактивна Уметничка Инсталација Pulse Pavilion е интерактивна инсталација која обединува светлина, бои, движење и звук во мулти-сензорно искуство. Однадвор, тоа е едноставна црна кутија, но влегувајќи се, едно е нурнато во илузијата дека водените светла, пулсирачкиот звук и живописната графика создаваат заедно. Шарениот изложбен идентитет е создаден во духот на павилјонот, користејќи ги графиките од внатрешноста на павилјонот и обичај дизајниран фонт.

Име на проектот : Pulse Pavilion, Име на дизајнерите : József Gergely Kiss, Име на клиентот : KJG Design.

Pulse Pavilion Интерактивна Уметничка Инсталација

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.