Списание за дизајн
Списание за дизајн
Логото

Sealink Impression

Логото Кинескиот лик, изречен „xi“ се користеше во дизајнот и се создаде соодветна шема. Овој традиционален карактер на печат дава моќен, но сепак нежен, впечаток. Визуелите ја отсликуваа комбинацијата на традицијата и модерноста. Покрај тоа, сликата на изгрејсонце ја отелотворува кинеската естетика. За маскотата, екстремитетите беа додадени за да стане живописно. Употребата на очите е исто така од источна убавина, потенцирајќи го потеклото на културата. Како такво, беше претставено смирено, пријателско и прекрасно маскота.

Име на проектот : Sealink Impression, Име на дизајнерите : Dongdao Creative Branding Group, Име на клиентот : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Логото

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.