Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигитална Трансформација

Tigi

Дигитална Трансформација Еден од најпознатите иконични ентитети во модата на косата е да се преземе храбар чекор во дигиталната релевантност. Повторен развој на пакетите Professional dot com и Tigi Color Copyright беше управувано со комбинирање на содржина од алтернатива, креирана од уметниците, вклученост на современи фотографи и сепак невидени дизајнерски изрази во дигитална. Ситни, но остри контрасти помеѓу техниките и занаетчиството. Конечно водејќи го Тиги преку здрав чекор-по-чекор пристап кон вистинска дигитална трансформација од 0 до 100.

Име на проектот : Tigi, Име на дизајнерите : Fayssal Loussaief, Име на клиентот : Unilever UK TIGI.

Tigi Дигитална Трансформација

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.