Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцелариски Ентериер

Ipek University Presidency

Канцелариски Ентериер Зградата е со површина од 8500 м2 со се состои од приземје и четири ката. Затоа, просторот во галеријата е кружно скалило кое завршува во дрвен парапет на приземјето и се потенцира континуитет и од формалните аспекти. Оваа динамична дрвена структура се појави како „спирала на знаење“ со концептуален пристап. Ова се чувствува во текот на претежно со спирална дрвена структура во зградата. Системот на таванот е дизајниран како летачка перфорација спротивна форма испреплетена со дрвена спирала. Системот на таванот ја нагласува дрвената спирала.

Име на проектот : Ipek University Presidency, Име на дизајнерите : Craft312 Studio, Име на клиентот : Craft312 studio.

Ipek University Presidency Канцелариски Ентериер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.