Списание за дизајн
Списание за дизајн
Отвор За Писма

Memento

Отвор За Писма Сите започнуваат со благодарни. Низа отвори за писма што одразуваат занимања: Мементо не е само збир на алатки, туку и серија на предмети што ги изразуваат благодарноста и чувствата на корисникот. Преку семантика на производи и едноставни слики од различни професии, дизајни и уникатни начини на употреба на секое парче Мемонто му даваат на корисникот различни искрени искуства.

Име на проектот : Memento, Име на дизајнерите : Bryan Leung, Име на клиентот : Bryan Leung.

Memento Отвор За Писма

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.