Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Кафе

& Dough

Внатрешен Дизајн На Кафе Клиентот е со седиште во Јапонија со 1.300 продавници за крофни со марки, а Дуп е кафе-марка што е новоразвиена и е првата продавница што направи одлично отворање. Ние ја истакнавме силата што може да ја обезбеди нашиот клиент и ги рефлектиравме во дизајни. Искористувајќи ја силата на нашиот клиент, една од првите карактеристични точки на ова кафе е односот помеѓу шалтерот и кујната. Со поставување на wallид и избалансиран прозорец, нашиот клиент е добар во овој стил на работа, ќе ги натера клиентите да течат помазни.

Име на проектот : & Dough, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : Doyle Collection.

& Dough Внатрешен Дизајн На Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.