Списание за дизајн
Списание за дизајн
Книга За Земјоделство

Archives

Книга За Земјоделство Книгата е категоризирана за земјоделство, егзистенција на луѓе, земјоделство и странични, земјоделски финансии и земјоделска политика. Преку категоризиран дизајн, книгата е поголема грижа за естетската побарувачка на луѓето. За да бидеме поблиску до датотеката, дизајниран е целосен прилог на книгата. Читателите можат да ја отворат книгата само откако ќе ја раскинат. Оваа вклученост им дозволува на читателите да го искусат процесот на отворање датотека. Покрај тоа, некои стари и убави земјоделски симболи, како што се Суджоу код, некои типографија и слики што се користат во посебни возрасти. Тие беа рекомбинација и беа наведени во насловната книга.

Име на проектот : Archives, Име на дизајнерите : Guang Ping Mo, Име на клиентот : DONGDI DESIGN.

Archives Книга За Земјоделство

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.