Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

plUsminus

Осветлување Единствена светилка плус може да се ротира, премести, отстрани или испорача функционалните елементи на ламина. Апсолутно секое лице може да ја прилагоди светилката по своја дискреција и да собере екран или осветлување над шипката, луксузен лустер или работна ламба, украсна инсталација или подна ламба. Материјал Стакло, бакар, бронзена персонификација на раскошен предмет. Еден елемент има големина 500 x 50 x 50

Име на проектот : plUsminus, Име на дизајнерите : Taras Zheltyshev, Име на клиентот : TarasovDesign.

plUsminus Осветлување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.