Списание за дизајн
Списание за дизајн
Веб-Страница

Upstox

Веб-Страница Upstox претходно подружница на RKSV е платформа за трговија со акции на интернет. Различни производи дизајнирани за про-трговци и лаик е еден од најсилните USP на Upstox заедно со својата платформа за учење за слободна трговија. Целата стратегија и марка беа концептирани за време на фазата на дизајнирање во студиото на Лолипоп. Длабоки конкуренти, корисници и истражување на пазарот помогнаа во обезбедување решенија што создадоа дискретен идентитет за веб-страницата. Дизајните беа направени интерактивни и интуитивни со употреба на сопствени илустрации, анимации и икони кои помагаат во кршење на монотонијата на веб-страницата управувано од податоци.

Име на проектот : Upstox, Име на дизајнерите : Lollypop Design Studio, Име на клиентот : Upstox.

Upstox Веб-Страница

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.