Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор

Visa TLV

Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор Студиото Студио Ширли Замир го дизајнираше новиот центар за иновации VISA и канцелариите лоцирани во Ротшилд 22-Тел Авив. Канцеларискиот план нуди многу тивки работни области, неформални области за соработка и формални конференциски сали. Просторот се состои и од клупи за изнајмување понудени за млади почетни компании. Планот на проектот опфати и центар за иновации, простор кој може да се дефинира според бројот на луѓе, со подвижна партиција. Урбаниот поглед на Тел Авив се рефлектира во канцеларијата. Ритамот создаден од зградите надвор од прозорецот беше донесен во дизајнот.

Име на проектот : Visa TLV, Име на дизајнерите : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Име на клиентот : VISA.

Visa TLV Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.