Списание за дизајн
Списание за дизајн
Светилка

Jal

Светилка Само уште една светилка, Jal, се заснова на три главни принципи: едноставност, квалитет и чистота. Вклучува едноставност во дизајнот, квалитетот на материјалите и чистотата на целта на производот. Ова се чуваше основно, но исто така и даде значење и на стаклото и на светлината во еднаква мерка. Поради ова, Jal може да се користи на различни начини, формати и контексти.

Име на проектот : Jal, Име на дизајнерите : David Grifols, Име на клиентот : Mos.

Jal Светилка

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.