Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбена Куќа

Boko and Deko

Станбена Куќа Тоа е куќата што им овозможува на жителите да бараат свој локалитет, што одговара на нивните емоции, наместо да поставуваат каде се наоѓаат во обичните куќи што се предодредени од мебелот. Подовите со различна висина се инсталираат на долги простори во форма на тунел на север и југ и се поврзани на неколку начини, остварија богат внатрешен простор. Како резултат, тоа ќе генерира различни атмосферски промени. Овој иновативен дизајн е вреден да биде високо ценет со почитувањето дека тие ја преиспитуваат удобноста во домот, но притоа создаваат нови проблеми на конвенционалното живеење.

Име на проектот : Boko and Deko, Име на дизајнерите : Mitsuharu Kojima, Име на клиентот : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Станбена Куќа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.