Списание за дизајн
Списание за дизајн
Повеќенаменски Панел

OlO

Повеќенаменски Панел Панелот OLO е повеќенаменско парче мебел, создавање на истиот, е предизвикано од барање на практичност и функционалност на дизајнот за секојдневниот живот. Ова парче мебел може да се воспостави во која било фаза на дизајнирање на просторот. OLO обединува функција на осветлување, управување со осветлување и електрични гнезда, USB, звук, полнење на мобилни уреди. При дизајнирање на геометриските форми на ОЛО, се користат природни структури и избалансирани комбинации на бои. Интеракциите на разни материјали даваат волумен, длабочина и сензуалност за овој предмет. Дизајн - тој е едноставен, удобен, повеќенаменски, OlO.

Име на проектот : OlO, Име на дизајнерите : Oksana Belova, Име на клиентот : Belova Oksana.

OlO Повеќенаменски Панел

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.