Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стакло Од Коњак

30s

Стакло Од Коњак Делото беше дизајнирано за пиење коњак. Тој е слободен во дува во стакло студио. Ова го прави секое стакло парче индивидуално. Стаклото е лесно да се зграби и изгледа интересно од сите агли. Обликот на стаклото одразува светлина од различни агли додавајќи дополнително уживање во пиењето. Поради срамнетата форма на чашата, можете да ја поставите чашата на масата како што сакате да одморите на која било од нејзините страни. Името и идејата за делото го слават стареењето на уметникот. Дизајнот ги отсликува нијансите на стареење и ја повикува традицијата на стареење на коњак да се подобри квалитетот.

Име на проектот : 30s , Име на дизајнерите : Saara Korppi, Име на клиентот : Saara Korppi.

30s  Стакло Од Коњак

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.