Списание за дизајн
Списание за дизајн
Модуларен Композитор

Orre

Модуларен Композитор Се проценува дека во просечно домаќинство, материјалот погоден за компостирање учествува со над 40% од целиот отпад. Одржувањето компост е еден од столбовите на еколошкиот живот. Ви овозможува да произведувате помалку отпад и да произведувате вредно ѓубриво за органски растенија. Проектот е создаден за секојдневна употреба во мали живеалишта и има за цел да ги промени навиките. Благодарение на модуларноста, зазема малку простор и ви овозможува да преработувате голема количина отпад. Изградбата на композиторот гарантира добра оксигенација на компостот, а јаглеродниот филтер штити од мирис.

Име на проектот : Orre, Име на дизајнерите : Adam Szczyrba, Име на клиентот : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Модуларен Композитор

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.