Списание за дизајн
Списание за дизајн
Книгата

ZhuZi Art

Книгата Серија изданија на книги за собраните дела на традиционалната кинеска калиграфија и сликарство ги објавува Музејот на уметност Нанџинг uzузи. Со својата долга историја и елегантна техника, традиционалните кинески слики и калиграфија се скапоцени за нивната високо уметничка и практична привлечност. При дизајнирање на колекцијата, беа користени апстрактни форми, бои и линии за да се создаде конзистентна сензуалност и да се потенцира празниот простор во скицата. Без напор се совпаѓа со уметниците во традиционалното стилови на сликарството и калиграфијата.

Име на проектот : ZhuZi Art, Име на дизајнерите : XI ALICE ZONG, Име на клиентот : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Книгата

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.