Списание за дизајн
Списание за дизајн
Бетонски Tilesидни Плочки

Tonk Mint

Бетонски Tilesидни Плочки Бетонот е многу традиционален материјал, кој не се промени многу од неговиот изум во средината на 1800-тите. Со Тонк, бетонот има креативно и современо толкување. Секој дизајн на Tonk има модуларна структура што може да се персонализира со играње наоколу со аглите. Овој имот им овозможува на луѓето можност да дизајнираат свои wallsидови според нивниот вкус, склоност и имагинација. Дизајнот на Tonk Mint беше инспириран од лисјата нане во природата. Овој модел може да се користи и со варијации за да се добијат различни мотиви, што е различна карактеристика на сите дизајни на Tonk.

Име на проектот : Tonk Mint, Име на дизајнерите : Tonk Project, Име на клиентот : Tonk Project.

Tonk Mint Бетонски Tilesидни Плочки

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.