Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дворот И Градинарскиот Дизајн

Shimao Loong Palace

Дворот И Градинарскиот Дизајн Користејќи го природното и течно јазично разумно организирање на пејзажот, дворот се поврзани едни со други во повеќе димензии, се пробиваат едни со други и се преобразуваат непречено. Умешно користејќи ја вертикалната стратегија, разликата во висина од 4 метри ќе се претвори во белег и карактеристика на проектот, создавајќи мулти-ниво, уметнички, живи, природни дворови.

Име на проектот : Shimao Loong Palace, Име на дизајнерите : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Име на клиентот : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Дворот И Градинарскиот Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.