Списание за дизајн
Списание за дизајн
Автономниот Мобилен Робот

Pharmy

Автономниот Мобилен Робот Автономен робот за навигација за болничка логистика. Тоа е систем на услуги на производи за вршење безбедна ефикасна испорака, намалувајќи ги шансите на здравствениот професионалец да бидат изложени да се разболат, да ги ограничи пандемичните заболувања помеѓу болничкиот персонал и пациентите (COVID-19 или H1N1). Дизајнот помага да се справиме со испораките во болниците со лесен пристап и безбедност, користејќи некомплицирана интеракција со корисници преку пријателска технологија. Роботските единици имаат можност автономно да се преселат во затворено опкружување и да имаат синхронизиран проток со слични единици, со можност за роботска тимска работа.

Име на проектот : Pharmy, Име на дизајнерите : Arbo Design, Име на клиентот : ARBO design.

Pharmy Автономниот Мобилен Робот

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.