Списание за дизајн
Списание за дизајн
Фарма

House On Pipes

Фарма Решетка од тенки челични цевки поставени на влечен начин го минимизираат стапалото на зградата, додека се обезбедува цврстина и стабилност за да се подигне просторот за живеење над ова. Во согласност со минималистичкиот пристап кон иконите, оваа куќа е дизајнирана во рамките на постојните дрвја за да се намали внатрешната добивка на топлина. Ова е дополнително потпомогнато од намерно зачудуване на блоковите на Пепел на мразот на фасадата со добиената празнина и сенката што природно ја лади зградата. Подигањето на куќата исто така обезбеди дека Пејзажот е непрекинат и погледите се неограничени.

Име на проектот : House On Pipes, Име на дизајнерите : PARALLAX, Име на клиентот : Parallax.

House On Pipes Фарма

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.