Списание за дизајн
Списание за дизајн
Светилка

Spike

Светилка Спајк светилка игра со контрасти. Тоа се одразува на панк-културата, но сепак да го смири скандинавското расположение. Тоа е обемно парче, но сепак топлото светло е насочено во мало подрачје на подното парче. Светилката Спајк има агресивен изглед поради металните шила што се насочуваат кон гледачот. Во исто време, има нешто смирено во врска со мазноста на керамичката површина и топлата светлина. Светилката создава напнатост во ентериерот. Како индивидуа од субкултура.

Име на проектот : Spike, Име на дизајнерите : Sini Majuri, Име на клиентот : Sini Majuri.

Spike Светилка

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.