Списание за дизајн
Списание за дизајн
Скулптурата

Iceberg

Скулптурата Ледените брегови се внатрешни скулптури. Со поврзување на планините, можно е да се изградат планински масиви, ментални предели направени од стакло. Површината на секој стаклен рециклиран предмет е уникатна. Така, секој предмет има уникатен карактер, душа. Скулптурите се обликувани, потпишани и нумерирани во Финска. Главната филозофија зад скулптурите во Ледениот брег е да ги одрази климатските промени. Затоа користениот материјал е рециклирано стакло.

Име на проектот : Iceberg, Име на дизајнерите : Sini Majuri, Име на клиентот : Sini Majuri.

Iceberg Скулптурата

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.