Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Пријателска машина дизајнирана да понуди целосен пакет на италијанска култура на кафе: од еспресо до автентично капучино или лате. Интерфејсот на допир ги уредува селекциите во две одделни групи - една за кафе и една за млеко. Пијалоците можат да се персонализираат со функциите за зголемување на температурата и млечната пена. Потребната услуга е означена во центарот со осветлени икони. Машината доаѓа со посветена чаша за стакло и применува јазик на форма на Лаваза со контролирана површина, рафинирани детали и посебно внимание на боите, материјалите и засилувачот; заврши

Име на проектот : Lavazza Desea, Име на дизајнерите : Florian Seidl, Име на клиентот : Lavazza.

Lavazza Desea Кафе Машина

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.