Списание за дизајн
Списание за дизајн
Заштитник На Екранот За Мобилни Игри

Game Shield

Заштитник На Екранот За Мобилни Игри Game Shield на Monifilm е заштитник на екранот со калено стакло 9H направен за ерата на мобилни уреди 5G. Оптимизиран е за интензивно и продолжено гледање на екранот со ултра мазност на екранот со грубост од само 0,08 микрометри за корисникот да лизга и допира со оптимална брзина и прецизност, што го прави идеален за мобилни игри и забава. Тој, исто така, обезбедува 92,5 проценти јасност на екранот со пропустливост на екранот со нула црвено блескаво и други карактеристики за заштита на очите, како што се анти сино светло и анти-отсјај за удобност при гледање долго време. Game Shield може да се направи и за Apple iPhone и за телефони со Android.

Име на проектот : Game Shield, Име на дизајнерите : Right Group Monifilm CO., Ltd, Име на клиентот : Monifilm.

Game Shield Заштитник На Екранот За Мобилни Игри

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.