Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцеларија

White Paper

Канцеларија Внатрешноста слична на платно материјализира простор за креативен придонес на дизајнерите и создава можности за огромен број изложби на дизајн процес. Како што напредува секој проект, theидовите и таблите се покриени со истражување, дизајн скици и презентации, запишувајќи ја еволуцијата на секој дизајн и станувајќи дневник на дизајнерите. Белите подови и вратата од месинг, кои се уникатно и смело вработени за робусна дневна употреба, ги собираат стапалките и отпечатоците од персоналот и клиентите, сведоци за растот на компанијата.

Име на проектот : White Paper, Име на дизајнерите : Lam Wai Ming, Име на клиентот : Design Systems Ltd..

White Paper Канцеларија

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.