Списание за дизајн
Списание за дизајн
Обетки

GEMEL

Обетки Целта ми беше да создадам скапоцен камен со употреба на печат како форма на измислица и да го искористам производот во моите историски упатени дизајни за накит. Резултатот е лесен скапоцен камен скапоцен камен 'Gemel'. „Gemel“ може да се произведе во широк спектар на различни бои, модели и големини. „Gemel“ е лесен, што овозможува голем камен „Gemel“ да се носи како обетки, што им одговара на оној што носи. Употребата на „Gemel“ ми дава можност широк спектар на форми и бои да бидат вклучени во мојот дизајн на накит.

Име на проектот : GEMEL, Име на дизајнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиентот : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Обетки

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.