Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Кошула

EcoPack

Пакување Кошула Оваа амбалажа за кошули се издвојува од конвенционално пакување со тоа што не користи никаква пластика. Користејќи го постојниот проток на отпад и процес на производство, овој производ не само што е едноставен за производство, туку е и многу едноставен за отстранување на примарниот материјал за компостирање на ништо. Производот прво може да се притисне, а потоа да се идентификува со брендирање на компанијата преку сечење и печатење, за да се создаде уникатен структурен производ кој изгледа и се чувствува многу различен и интересен. Естетиката и корисничкиот интерфејс се одржуваа исто толку високо, како и одржливоста на производот.

Име на проектот : EcoPack, Име на дизајнерите : Liam Alexander Ward, Име на клиентот : Quantum Clothing.

EcoPack Пакување Кошула

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.