Списание за дизајн
Списание за дизајн
Тв Предводена Од 42 „Бмс“

Agile

Тв Предводена Од 42 „Бмс“ AGILE LED телевизорот е дизајниран да ја потенцира сликата на екранот со примена на тесен подножје и да го фати ТВ-трендот со тенок изглед. Острината на тенката граница околу екранот овозможува различни рефлексии, и сјајност на светлината на површината, што резултира со леснотија на дизајнот. Ова исто така влијае на дизајнот на ТВ-штандови. Металните завршни површини со матично-пластични стапала и полутранспарентно подножје на вратот се изведуваат со иста цел со ТВ. Дел за прилагодување на AGILE се транспарентни леќи во бои.

Име на проектот : Agile, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : .

Agile Тв Предводена Од 42 „Бмс“

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.