Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трпезариска Столица

'A' Back Windsor

Трпезариска Столица Цврсто тврдо дрво, традиционална столарија и современа машинерија го ажурираат финото столче Виндзор. Предните нозе минуваат низ седиштето за да станат кралскиот пункт, а задните нозе да стигнат до сртот. Со триагулација, овој силен дизајн ги пренасочува силите на компресија и напнатост до максимален визуелен и физички ефект. Млечната боја или чистата завршна нафта ја одржуваат одржливата традиција на столици на Виндзор.

Име на проектот : 'A' Back Windsor , Име на дизајнерите : Stoel Burrowes, Име на клиентот : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Трпезариска Столица

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.