Списание за дизајн
Списание за дизајн
Системот За Полици

Quadro Qusabi

Системот За Полици Системот за полирање Quadro Qusabi (или наскоро QQ) е инспириран од разноврсност на скеле. Кусаби (значи „клин“ на јапонски јазик) се вметнуваат во отворите на натписи по пожелна висина. Полиците и фиоките се поставени на клиновите на Кусаби без алатки или ореви. Секоја полица или фиока може да се замени во секое време. Лесно е да се собере нов оперативен систем QQ само со 2 полици, 4 натписи и еден затка. Најмалата големина на полицата е 280 квадратни см. Другите полици на полиците се пошироки или подолги од 8 см. Операција за операција може да се собере, како и да се прошири бесконечно со додавање на нови постови и полици во постојниот систем.

Име на проектот : Quadro Qusabi, Име на дизајнерите : Sonia Ponka, Име на клиентот : MultiMono.

Quadro Qusabi Системот За Полици

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.