Списание за дизајн
Списание за дизајн
Крстарење Јахта

WAVE CATAMARAN

Крстарење Јахта Размислувајќи за морето како свет во постојано движење, го зедовме „бранот“ како симбол за тоа. Поаѓајќи од оваа идеја, ги моделиравме линиите на трупите што се чинат самите да се поклонат. Вториот елемент во основата на проектната идеја е концептот на просторот за живеење што сакавме да го нацртаме во еден вид континуитет помеѓу ентериерите и екстериерите. Преку големите стаклени прозорци добиваме скоро 360 степени, што овозможува визуелен континуитет со надворешноста. Не само, низ големите стаклени врати, отворениот живот внатре е проектиран на отворите. Арх. Висинтин / Арх. Фојтик

Име на проектот : WAVE CATAMARAN, Име на дизајнерите : Roberta Visintin, Име на клиентот : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Крстарење Јахта

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.