Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложба За Осветлување И Продавница

Light Design Center Speyer, Germany

Изложба За Осветлување И Продавница Изложбениот салон на новиот Центар Спајер, кој се наоѓа во фабричка зграда, требаше да биде дизајниран како изложбен простор, консултантски простор и место за состаноци. Овде, требаше да се создаде рамка што генерира синергии за внатрешен дизајн, за сите најнови трендови на светлина, технологии и дизајнирање на светлина. Неговата софистицирана структура беше да се изгради 'рбетот на целата светлосна изложба, но во исто време никогаш не беше да се засени приоритетот на предметите за осветлување што треба да бидат изложени. За таа цел, природата создаде обединувачки облик како инспирација: „извртувачот“, природен феномен со невидливи сили ...

Име на проектот : Light Design Center Speyer, Germany, Име на дизајнерите : Peter Stasek, Име на клиентот : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Изложба За Осветлување И Продавница

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.