Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дома И Канцелариски Мебел

Egg-table

Дома И Канцелариски Мебел Основната табела е металниот прстен, во средината на кој е инсталирано стаклото, а надворешниот дел е направен од дрво, пластика или кој било друг материјал, погоден за табелите. На табелата има две нозе во форма на L, кои изгледаат еден на друг, а со тоа ја обезбедуваат цврстината. Табелата може да се собере целосно за транспорт.

Име на проектот : Egg-table, Име на дизајнерите : Viktor Kovtun, Име на клиентот : Xo-Xo-L design.

Egg-table Дома И Канцелариски Мебел

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.