Списание за дизајн
Списание за дизајн
Скоканиот Накит

Clairely Upcycled Jewellery

Скоканиот Накит Убава, чиста, разоткриена накит, дизајнирана од потребата да се користи отпаден материјал од производство на Клер де Лун лустер. Оваа линија се разви во значителен број на колекции - сите раскажувачки приказни, сите претставуваат многу лични погледи во филозофиите на дизајнерот. Транспарентноста е важен дел од сопствената филозофија на дизајнерите, а тоа се рефлектира со изборот на употребен акрилик. Освен употребениот акрилен огледало, што сам по себе рефлектира светлина, материјалот е секогаш транспарентен, боја или јасен. Амбалажата со ЦД ги зајакнува концептите за повторување.

Име на проектот : Clairely Upcycled Jewellery , Име на дизајнерите : Claire Requa, Име на клиентот : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Скоканиот Накит

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.