Списание за дизајн
Списание за дизајн
Играчки

Minimals

Играчки Минималите се симпатична линија на модуларни животни што се карактеризираат со употреба на примарна палета на бои и геометриски форми. Името потекнува, одеднаш, од зборот „Минимализам“ и контракцијата на „Мини-животни“. Секако, тие се подготвени да ја изложат суштината на играноста преку елиминирање на сите несуштински форми, одлики и концепти. Заедно, тие создаваат пантон на бои, животни, облека и архетипови, ги охрабруваат луѓето да изберат лик со кој се идентификуваат.

Име на проектот : Minimals, Име на дизајнерите : Sebastián Burga, Име на клиентот : Minimals.

Minimals Играчки

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.