Списание за дизајн
Списание за дизајн
Јавниот Превоз

Azur: Montreal Metro Cars

Јавниот Превоз Дизајнот на новиот Metro Cars во Монтреал ја вреднува моќната врска што постои помеѓу Монтреал и нивниот систем на подземно метро. Покрај тоа, само ефикасен начин на транспорт, новите метро-автомобили во Монтреал им овозможуваат на градот и на неговите жители средства за подобар квалитет на живот за наредните години. Таа носи аура на креативна енергија во Монтреал, обезбедува извор на гордост, обезбедува поголема кохерентност, интуитивност и употребливост во рамките на услугата и придонесува за локална и глобална одржливост.

Име на проектот : Azur: Montreal Metro Cars, Име на дизајнерите : Labbe Designers, Име на клиентот : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Јавниот Превоз

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.