Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ѓердан

Scar is No More a Scar

Ѓердан Дизајнот зад себе има драматична болна приказна. Инспириран беше од мојата незаборавна срамна лузна на моето тело, која беше запалена од силен огномет кога имав 12 години. Откако се обидов да ја покриам со тетоважа, тетоважата ме предупреди дека ќе биде уште полошо да се покријат стравот. Секој има своја лузна, секој има своја незаборавна болна приказна или историја, најдобро решение за заздравување е да научите како да се соочите со тоа и силно да ја надминете, наместо да го прикриете или да се обидете да избегате од тоа. Затоа, се надевам дека луѓето што го носат мојот накит можат да се чувствуваат посилни и позитивни.

Име на проектот : Scar is No More a Scar , Име на дизајнерите : Isabella Liu, Име на клиентот : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Ѓердан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.