Списание за дизајн
Списание за дизајн
Портата Начин

SIMORGH

Портата Начин Оваа конструкција е дизајнирана така што кога автомобилите што минуваат налетаат, има бар под патот кој се спушта по тежината на автомобилите што предизвикува да се вртат тркалата на менувачот и да се влечат каблите. Затоа, со доаѓањето на автомобили на страницата, формата на порталот се менува и ни дава различни погледи.

Име на проектот : SIMORGH, Име на дизајнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиентот : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Портата Начин

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.