Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дневна Соба Стол

Cat's Cradle

Дневна Соба Стол Цифри или влакна, тековна дилема на процесот на дизајнирање. Сите ние сме почетници, но некои мора да работат на тоа. Дизајнерите кои започнуваат ја следат секоја достапна техника и учат некои. Со време (10,000 hours часа) се стекнуваме со објекти (-и) кои ја зголемуваат / популаризираат / персонализираат / ја персонализираат нашата игра. Значи, јас сум фасциниран од сегашната фасцинација со медиуми кои предлагаат дека најосновниот градежен блок на дизајн е цифрата, лесно контролирана. Бројката не е единица за генерирање на живот, само заокружување на најмалку вообичаен именител помал од влакна. Дизајнот е барем ножеви, раздвојувачи и влакна.

Име на проектот : Cat's Cradle, Име на дизајнерите : Stoel Burrowes, Име на клиентот : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Дневна Соба Стол

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.