Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешното Осветлување

Jordan Apotheke

Внатрешното Осветлување Поддржувајќи ја експресивната архитектура во внатрешноста на аптеките, функционалните светилки се ненаметливи по својот изглед, привлекувајќи внимание на нивниот ефект на светлина наместо нивниот дизајн на тела. Светилките за основно осветлување се интегрирани во ламбрежните лампи кои го следат обликот на мебелот или се поставени на страните на суспендираниот таван, чувајќи го колку што е можно пониско од осветлувањето. Така, корисниците можат да се фокусираат на патеката на светлината што води низ аптеката, која се состои од плочки со позадинско осветлување RGB-LED кои одговараат на бојата на исто така динамички бројачи со осветлување

Име на проектот : Jordan Apotheke, Име на дизајнерите : Conceptlicht GmbH, Име на клиентот : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Внатрешното Осветлување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.