Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прицврстувачката Табела Што

Ergo-table for bed

Прицврстувачката Табела Што Табелата е во состојба да се ротира во одреден агол за да се смести под креветот / одделот за да се зголеми просторот и да се отвори на употреблив начин. Може да има неколку карактеристики за вртење што се наоѓаат на 2 авиони за да имаат лесен замав за корисникот. Може да помогне да се реши потенцијалниот проблем при поставување на лаптопот или слични уреди директно на креветот што го зафаќа протокот на воздух. Во ергономски аспект, табелата за нишалка му дозволува на корисникот да има соодветна монтажна површина за да избегне притискање во скутот на корисникот. Додека телото е на претпочитано држење, масата се врти кон него / таа лесно одржува удобност. Употребата на табела е оневозможена и пријателска.

Име на проектот : Ergo-table for bed, Име на дизајнерите : Ivan Paul B. Abanilla, Име на клиентот : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Прицврстувачката Табела Што

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.