Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трансформабилна Платформа

Space Generator

Трансформабилна Платформа Генераторот на вселената претставува поле на модуларни ќелии што можат да се прилагодат на висината. Според однапред утврдената програма, ќелиите во модулот се нагоре и надолу трансформирајќи ја рамната платформа во тродимензионални аранжмани за разделување на ниво на различни функционални цели. На овој начин истата платформа може брзо да се трансформира за сценариото што се бара во моментот без дополнителни трошоци или време, да стане презентација, простор за публика, слободно време, уметност-предмет или што било што може да се замисли.

Име на проектот : Space Generator, Име на дизајнерите : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име на клиентот : ARCHITIME.

Space Generator Трансформабилна Платформа

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.