Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Морска Храна

PURE

Пакување Морска Храна Концептот на овој нов производ е „Ослободено“. Едноставно кажано, создадовме невообичаено опуштен дизајн. Обично, за конзервирана морска храна се темни и натрупани амбалажи, нашиот дизајн е „Ослободетен“ од секој оптички баласт. Од друга страна, опсегот е исто така и за алергија и луѓе чувствителни на храна. Значи, се чини скоро намерно некој вид медицински. Продажбата започна во јануари 2013 година и е исклучително успешна. Повратните информации на малопродажниот бизнис се: Чекавме долго време за убав и добро осмислен концепт. Клиентот ќе го сака.

Име на проектот : PURE, Име на дизајнерите : Bettina Gabriel, Име на клиентот : gabriel design team – Hamburg.

PURE Пакување Морска Храна

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.