Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брош

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брош Карактерот и надворешната форма на субјектот овозможуваат промена на новиот дизајн на украс. Во жива природа, еден период се менува во друг. Пролетта следува зима, а утрото доаѓа по ноќта. Боите исто така се менуваат како и атмосферата. Овој принцип на замена, алтернатива на сликите се внесува во украсите на „Азија Метаморфозис“, колекцијата во која две различни состојби, две неограничени слики се рефлектираат во еден предмет. Подвижните елементи на конструкцијата овозможуваат промена на карактерот и изгледот на украсот.

Име на проектот : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Име на дизајнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиентот : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Брош

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.