Списание за дизајн
Списание за дизајн
Индивидуализира Pc-Во-Едно Компјутер

BENT

Индивидуализира Pc-Во-Едно Компјутер Направено со принцип на масовно прилагодување, исполнување на потребите на корисниците на подобар начин во рамките на ограничувањата на масовното производство. Главниот предизвик во овој проект беше да се изнесе дизајн кој ќе ги задоволи различните потреби на четири групи на корисници во рамките на ограничувањата на масовното производство. Трите главни артикали за прилагодување се дефинирани и користат за диференцирање на производот за овие групи на корисници: 1. споделување на екранот2 .прилагодување на екранот во висина3. Комбинација на тастатура-калкулатор. Прилагодлив модул за секундарниот екран е прикачен како решение и е уникатна комбинација на тастатура-калкулатор.

Име на проектот : BENT, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

BENT Индивидуализира Pc-Во-Едно Компјутер

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.