Списание за дизајн
Списание за дизајн
Предводена Телевизија

XX265

Предводена Телевизија Пластичниот дизајн на кабинетот е диференциран од конвенционалните модели со целокупна текстура и сјајна површина оставена под екранот за лого и визуелна илузија. Во зависност од неговиот BMS метод на производство, моделот е многу економичен, додека сè уште имаат чувство за допир за дизајн. Дизајнот на држачот на табелата има континуирана форма што тече одназад до публиката преку својата лента за ефект на хром. Значи, и дизајнот на кабинетот и дизајнот на штандот се надополнуваат едни со други.

Име на проектот : XX265, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

XX265 Предводена Телевизија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.