Списание за дизајн
Списание за дизајн
Уред За Дигитално Емитување Видео

Avoi Set Top Box

Уред За Дигитално Емитување Видео Авој е едно од најновите пакети на Smart Set на „Вестел“ што обезбедува главно технологија за дигитално емитување на ТВ корисниците. Најважниот лик на Авои е „скриената вентилација“. Скриената вентилација овозможува да се создадат уникатни и едноставни дизајни. Со Avoi, покрај гледањето на дигиталните канали со HD квалитет, може да се слуша музика, да се гледаат филмови и да се гледаат фотографии и слики на ТВ-екранот, додека ги контролираат овие датотеки преку менито за UI. Оперативниот систем на Avoi е Android V4.2 Jel

Име на проектот : Avoi Set Top Box, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Уред За Дигитално Емитување Видео

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.