Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пијат Кафе И Чинија

LOA Coffee Cup

Пијат Кафе И Чинија Пиењето кафе го означува почетокот на денот, е изговор за средби и го дефинира крајот на ручекот, не заборавајќи дека за некои претставува почеток на продолжените часови на работа и проучување. Ивеењето, работењето и забавата се простори и активности што се поврзани со чинот на пиење кафе. Ова е причината зошто дизајнот на чашата е континуиран авион има намера да ја прифати техниката на „оригами“ како формален израз.

Име на проектот : LOA Coffee Cup, Име на дизајнерите : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Име на клиентот : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Пијат Кафе И Чинија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.